Ciucă despre vila pentru Iohannis: Nu trebuie să speculăm că se va muta de la Sibiu la București doar pentru că are dreptul la o casă

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca
Nicolae Ciucă a spus că nu are niciun fel de date despre vila RAPPS care se renovează cu 7 milioane de euro, și carear fi pregătită pentru Klaus Iohannis după încheierea mandatului. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Ciucă a spus că nu are niciun fel de date despre vila RAPPS care se renovează cu 7 milioane de euro, și care, potrivit Recorder.ro este pregătită pentru Klaus Iohannis după încheierea mandatului. „Nu aș vrea să speculez. Președintele poate să facă o solicitare, sau poate să nu facă o solicitare pentru o casă. Depinde de fiecare”, a spus președintele PNL. „Nu cred că trebuie să anticipăm acum și să speculăm că domnul președinte se va muta de la Sibiu la București doar pentru că are dreptul la o casă”, a completat Ciucă.

Întrebat la Antena 3 CNN dacă poate da detalii despre vila RAPPS care se renovează cu 7 milioane de euro, Nicolae Ciucă a spus că nu are „niciunfel de date” și nu vrea să speculeze.

„Nu am niciun fel de date, și de aceea nu aș vrea să speculez. Ceea ce vă pot spune cu adevărat, este faptul că într-adevăr nu există niciun fel de solicitare, și cred că într-un final, președintele poate să facă o solicitare, sau poate să nu facă o solicitare pentru o casă. Depinde de fiecare. De exemplu, pentru premieri s-au pus la dispoziție case de la RAPPS. Amfost unul dintre cei care am preferat să stau la mine acasă”, a spus Nicolae Ciucă.

„Nu cred că trebuie să anticipăm acum și să speculăm că domnul președinte se va muta de la Sibiu la București doar pentru că are dreptul la o casă. Ceea ce vă pot spune - pentru că am întrebat la Secretariatul General al Guvernului -, este faptul că aceste sume prin care se reabilitează diferite edificii ale RAPPS nu sunt din fonduri guvernamentale, ci o fac din fonduri proprii”, a mai declarat fostul premier.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri