Exclusiv Clotilde Armand: Nu regret mesajul pentru Lasconi, mi-l asum și acum. Ne mai vedem la partid, nu e nevoie să ne întâlnim în fiecare zi

Data actualizării: Data publicării:
clotilde armand in studioul digi24
Clotilde Armand spune că nu are niciun conflict cu Elena Lasconi.

Clotilde Armand a vorbit marți seara, în exclusivitate la „Săptămâna primarilor” de la Digi24, despre reacția pe care a avut-o după ce Elena Lasconi a declarat că a votat „DA” la Refendumul pentru familie. Primarul Sectorului 1 a spus că mesajul pentru Lasconi și-l asumă și acum, și anume că „un primar trebuie să fie primarul tuturor”, și „nu avem nevoie de alte probleme personale, în plus față de atribuțiile noastre”. În ceea ce privește relația cu primarul din Câmpulung, Armand a spus că este colega sa de partid, că a mai întâlnit-o pe la ședințe, și că nu e nevoie să se întâlnească „în fiecare zi pentru a discuta”.

Cosmin Prelipceanu, jurnalist Digi24: V-ați împăcat cu Elena Lasconi?

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1: De ce să mă împac? E colega mea de partid, este o persoană care este primar la Câmpulung, cred că muncește bine în calitate de primar. Nu am niciun conflict cu Elena Lasconi.

Cosmin Prelipceanu: Ați spus despre Elena Lasconi așa - „Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească. Cum să intervină statul în familii? Dacă nu înțelegi asta, înseamnă că nu ai ce căuta în nicio funcție publică”.

Clotilde Armand: Da, e o realitate ce am spus. Un primar trebuie să fie primarul tuturor. Sunt multe persoane care au nevoie de ajutorul primarului, sunt multe proiecte care sunt pentru toți cetățenii, trebuie să ne ocupăm de școli, trebuie să ne ocupăm de asistența socială, de străzi, de spitale, avem foarte multe de făcut.

Nu avem nevoie de alte probleme personale, în plus față de atribuțiile noastre.

Cosmin Prelipceanu: Ați mai vorbit cu Elena Lasconi?

Clotilde Armand: Am întâlnit-o în niște ședințe de partid.

Cosmin Prelipceanu: Aveați o relație bună înainte, sau sunteți în normal și acum, și înainte?

Clotilde Armand: Suntem în normal și acum, și înainte, avem foarte mult de muncă, primăriile noastre sunt diferite, Sectorul 1 are probleme specifice, presupun că este la fel la ea, la Câmpulung, nu e nevoie să ne întâlnim în fiecare zi pentru a discuta.

Cosmin Prelipceanu: Pentru mulți, scandalul „Elena Lasconi” în USR a fost „prea mult”. Pentru dumneavoastră cum a fost?

Clotilde Armand: Pe mine nu m-a afectat, ca să spun pe șleau. În Sectorul 1 sunt proiecte care îmi rețin toată atenția și nu am timp de ce se întâmplă în Câmpulung.

Cosmin Prelipceanu: Dumneavoastră, Clotilde Armand, cum ați votat la Referendumul pentru familie?

Clotilde Armand: La Referendumul pentru familie, cel de la Dragnea, vorbiți?

Cosmin Prelipceanu: Exact.

Clotilde Armand: A fost atunci un context politic, eu o să vă spun direct – Dumnezeu e cu Dumnezeu, Dragnea este cu Dragnea, nu m-am implicat în acest referendum. Așa cum am spus, și repet, un primar este un primar pentru toată lumea.

Cosmin Prelipceanu: Adică nu ați votat la referendum?

Clotilde Armand: Nu m-am implicat în această mișcare, nu am votat la referendum.

Cosmin Prelipceanu: Nu ați fost, nu ați participat la acest vot. Asta ne explicați, nu?

Clotilde Armand: Nu am participat la vot, așa vă explic, da.

Cosmin Prelipceanu: În privința reacției, comentariilor făcute de Elena Lasconi, și apoi reacțiilor dumneavoastră, a fost prea mult, sau nu a fost prea mult? Eram curioși să aflăm. Reacția dumneavoastră o regretați acum, apropo de citatul pe care l-am amintit?

Clotilde Armand: Nu! Mi-l asum și acum. Un primar se ocupă de ce are de făcut în primăria lui, în sectorul lui, în orașul lui, și îmi mențin punctul de vedere.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri