CTP: Alegerile din 2019 ar putea fi ultimele alegeri libere din România

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni foarte duri discursul ținut de Liviu Dragnea, duminică seară, după ședința Consiliului Național al PSD. Jurnalistul a spus că alegerile din 2019 ar putea fi ultimele alegeri libere din România și că, nici în acest caz, nu va pleca din țară.

Cristian Tudor Popescu a spus că Liviu Dragnea „a rupt orice legătură cu Europa” prin discursul său. „Un discurs de asemenea violență cum nici Ceaușescu nu a avut”, a adăugat el.

Întrebat dacă este tentat să plece din țară, jurnalistul a spus că „în niciun caz”, la fel cum nu era tentat nici în 1989.

Am spus odată într-o emisiune că nu voi pleca din România. Nu voi pleca din România nici dacă ajunge o țară islamist-radicalizată, nici nazistă, spuneam atunci, nici dacă ajunge din nou o țară comunist-totalitară. Asta spun și acum. Voi rămâne până la sfârșit aici, dar mulți alții vor pleca. Ei mizează pe asta. Oamenii pleacă și nu-i deranjează să rămână, câți, 10 milioane, care e problema? Dacă la un moment dat s-ar putea ca Transilvania să se desprindă, fie și de facto, de România care e problema pentru Dragnea și ai lui? Le ajunge Țara Românească și Moldova pentru ce vor ei să facă din poporul ăsta”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citiți și    Adevărata miză a Ordonanței privind amnistia și grațierea: Bunuri de 2 miliarde de euro sechestrate de DNA se vor întoarce la ”victimele abuzurilor statului paralel”

El a adăugat că au nevoie de popor, pentru că așa au ajuns la putere.

„Cel mai important moment este acesta, se conturează din ce în ce mai clar că România se poate întoarce în întunericul gălbui din anii 80. În 2019 au loc două rânduri de alegeri – europarlamentare și prezidențiale. Dacă aceste alegeri vor fi câștigate de PSD, alegerile parlamentare din 2020 sunt inutile. Se vor ține, dar rezultatul lor va fi dinainte cunoscut. Alegerile din 2019 pot fi ultimele alegeri libere din România”, a subliniat jurnalistul.

„Ce ne rămâne este să votăm. Asta e singura șansă și vom știi și noi cine suntem”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Citește și CTP: „Suntem în marș spre instaurarea unei dictaturi național-socialiste în România”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri