D. Cioloş, replică la Digi24 pentru liderul PSD: Liviule, nu ţine! Întreb unde sunt foştii securişti trecuţi la PSD

Data actualizării: Data publicării:
ciolos atent
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Liderul PLUS Dacian Cioloș i-a dat replica preşedintelui PSD Liviu Dragnea, în disputa privind relaţia cu fosta securitate sau cu actualele servicii secrete: "Liviule, nu ţine! Întreb unde sunt foştii securişti trecuţi la PSD".

Disputa dintre liderul PLUS Dacian Cioloș și liderul PSD Liviu Dragnea pare a fi departe să se fi încheiat. Întrebat luni ce părere are despre faptul că Cioloș i-a solicitat public să spună dacă a colaborat cu fosta Securitate sau cu actualele servicii secrete, Dragnea l-a acuzat pe președintele PLUS de „tupeu”.

„Cine e Cioloş? Are ceva tupeu băiatul ăsta! El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii secrete despre care l-am întrebat eu. Este o tactică securistă. Dacian, nu ţine!”, a declarat luni Liviu Dragnea.

"Liviule, nu ţine cu poveştile astea cu care te plimbi prin presă de câţiva ani de zile, povestea cu servicii e tot scoasă de la naftalină, prima dată când eram candidat pentru poziţia de comisar european, pe care unii o voiau pentru Adrian Severin.

Nu a ţinut, PE m-a votat.

Mai încolo, când am devenit premier, când nu i-a convenit lui Dragnea, a reînceput povestea cu străinii, dar s-a dus pe alt brand - Soros. 

Acum a revenit cu serviciile.

Unde sunt cei care au lucrat în securitate, au rămas în FSN, au trecut în PSD , unii chiar la vârf. Unde sunt fotografiile cu diferiţi şefi ai serviciilor cu care Dragnea a lucrat.

Dacă ne facem un calcul cine a fost la guvernare, cam 70% a fost PSD.

Liviule, nu ţine! Mai bine începeţi să explicaţi românilor unde e bunăstarea pe care o promiteaţi în 2016 cu carioca pe tablă.

Întreb unde sunt foştii securişti trecuţi la PSD.

Reapare povestea cu Fondul Suveran, banii pe care îi daţi pe pensii şi salarii tot de la străini vin. Cam asta e povestea cu împrumuturile şi străinii.

Când nu aveţi explicaţii, o reluaţi cu securitatea şi serviciile.

Noi, în PLUS am cerut celor din conducere să semneze declaraţie pe propria răspundere că nu au colaborat cu securitatea şi serviciile de informaţii. Sunt semnate. Declaraţii cu toate consecinţele juridice dacă oamenii ăştia mint. Aştept să semneze şi Dragnea şi pe urmă, mai discutăm, Liviule!", a replicat la Digi24 Dacian Cioloş.

Citiți și:  Cioloș, la Digi24: Atacul la Kovesi e e singura acțiune vizibilă la nivel european a președinției României a UE

Dacian Cioloș: „Acolo sunt adevărații români patrioți - cei care trimit bani acasă și care nu pleacă capul în fața PSD”

D. Cioloş, la Digi24: Reţeaua de aprozare e o idee comunistă. Dragnea se interesa de subvenţii la tomate şi carnea de porc din interes

Dacian Cioloș, la Digi24: PSD confundă majoritatea cu ideea de a subordona tot

Ce i-a spus lui Dacian Cioloș primarul PSD de la Bacău

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri