Dan Voiculescu acuză PNL de trădare. Președintele fondator al PC susține că liberalii s-au apropiat prea mult de Traian Băsescu

Data publicării:
fwlix 1

PNL ne-a jignt și pe noi de câteva ori, continuă să aibă atitudini imorale vizavi de PSD, încearcă să se împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL, cu alte forțe politice, dintr-un singur motiv: doreste și el, ca orice partid, să aibă rezultate maxime la alegeri”, a declarat, Dan Voiculescu, care participă, sâmbătă, la Consiliul Național al Partidului Conservator.

Dan Voiculescu a declarat, pe de altă parte, că „nu e voie” ca USL să aibă doi candidați la prezidențiale. „Dacă celelalte partide din USL vor decide că vor avea fiecare un candidat, eu vă garantez că vor fi trei candidaţi. Dacă protocolul USL nu se respectă, au fost deja situații în care nu s-a respectat, noi vom fi obligați să candidăm cu reprezentantul nostru. Va fi un candidat redutabil, căruia nu i se poate reproșa nimic. Nici că a fost securist, nici că a fost condamnat”, a mai spus Dan Voiculescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri