PNL o cheamă pe Dăncilă în Parlament pentru explicații despre violențele de la protest

Data actualizării: Data publicării:
forta jandarmi 20180810_protest bucuresti 10 august_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_21
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

PNL vrea să o cheme pe Viorica Dăncilă în fața Camerei Deputatilor, pentru a da explicații despre protestul din 10 august.

Raluca Turcan, vicepreședinte PNL, a anunțat miercuri că în prima sesiune parlamentară liberalii vor propune în ședința Biroului Permanent ca Viorica Dăncilă să fie chemată în fața parlamentarilor la „Ora prim-ministrului”.

PNL vrea ca Viorica Dăncilă să dea explicații cu privire la acțiunile Jandarmeriei de la mitingul diasporei, din 10 august, și a făcut apel la parlamentarii puterii să dea curs acestei solicitări, mai ales în privința noilor contradicții dintre Carmen Dan, Speranța Cliseru și Jandarmerie cu privire la ora semnării ordinului de intervenție în forță în Piața Victoriei.

Prefectul Speranţa Cliseru a declarat luni că a semnat ordinul de intervenţie în piaţă la mitingul diasporei, după ora 24:00, contrar afirmaţiilor Jandarmeriei, care susţinea că ordinul a fost semnat la ora 23 şi 11 minute. Coordonatorul acţiunii de la protestul diasporei şi ministrul de Interne au spus chiar că respectivul ordin a fost semnat la ora 20:00.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri