Deputat PSD, supărat pe marile puteri și certat cu limba română: „Românul nu este mai inferior ca voi”

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu digi

Un deputat PSD este supărat pe marile puteri europene, dar și certat cu limba română. Nemulțumit de raportul pe justiție, Cătălin Rădulescu le transmite străinilor că „românul nu este mai inferior” ca ei. Adjectivul „inferior” nu are, însă, grade de comparație.

Ne-am săturat ca să fim trataţi inferior de către nişte străini. Românul nu e nici sclavul vostru, nu este nici mai inferior (sic!) ca voi. Cred că trebuie făcut acum front comun. Toate ţările astea care sunt nedreptăţite - inclusiv Italia, Spania, Ungaria, Cehia, Polonia - să facă front comun și să arate câtorva ţărişoare că nu le pot numi ţări - Germania, Franța , Olanda, Austria , să le arate că majoritatea în comunitatea europeană e invers”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Tot azi, premierul Viorica Dăncilă a făcut o confuzie între „predilecţii” şi „predicţii”, în declaraţia de dinaintea şedinţei de Guvern de joi.

Astfel, referindu-se la date ale INS, ea a spus că „sunt date oficiale care arată faptul că Guvernul a avut dreptate şi care infirmă, cu argumente incontestabile, predilecţiile opoziţiei, aşa-zişilor analişti sau, mai grav, a unor instituţii publice”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri