Motivul invocat de Dragnea pentru tăcerea din ultima vreme: Am lăsat-o mai ușor. De la medic

Data actualizării: Data publicării:
dragnea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a refuzat joi să comenteze scandalul care a avut loc în plenul Senatului, afirmând că a lăsat-o „mai uşor” cu declaraţiile publice la recomandarea medicului.

dragnea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

După ce a ieşit de la şedinţa Biroului permanent, Dragnea a asistat, în holul Palatului Parlamentului, la un recital de colinde al Corului Jandarmeriei Harghita şi al Corului Şcolii Militare de subofiţeri de la Fălticeni.

Întrebat de ziarişti ce părere are despre scandalul care a avut loc în plenul Senatului şi de jignirile pe care şi le-au adus unii parlamentari, Dragnea a spus că nu vrea să vorbească despre acest lucru.

„Da, am auzit. Nu vreau să vorbesc despre ele. A fost un moment prea frumos (concertul de colinde - n.r.). Nu vreau să discut acum despre asta”, a spus şeful Camerei.

Întrebat despre Legile Justiţiei, el a precizat că va vorbi vineri despre aceste acte normative.

„Mâine vorbim (vineri - n.r.). Mâine avem şi coaliţie. Vorbim mâine pe îndelete”, a menţionat Dragnea.

Ziariştii au insistat însă întrebându-l de ce nu a mai făcut declaraţii publice de mult timp şi dacă i-a recomandat cineva acest lucru, iar Dragnea a răspuns: „Am lăsat-o mai uşor. De la medic (recomandare - n.r.).

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri