Dragnea, după ce i s-a reproșat că PSD nu a făcut nimic: „La anul, pensiile vor fi cel puțin duble. În 2021 se vor tripla”

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea suceava

Liviu Dragnea le-a promis sucevenilor pensii duble anul viitor și triple începând cu 2021, în cadrul unei conferințe la Dumbrăveni, acolo unde liderul PSD s-a aflat pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava. Discursul nu a fost însă lipsit de incidente, după ce un localnic a refuzat să dea mâna cu liderul social-democrat, iar un altul i-a reproșat că PSD nu a făcut nimic pentru localitățile sărace din România

Liviu Dragnea: „I-am urmărit cum se raportează ei la cetățeni, cum vorbesc despre oameni. Ei vorbesc că românii nu au educație, unul spunea că românii sunt leneși și că stau și beau în fața curții, altul spunea că medicii care se plâng de salarii pot să plece din țară. Și acum vin și plâng pe umărul cui? Ce am făcut noi?”

Voce din sală: „Nimic!”

Liviu Dragnea: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România. Și medicii nu mai pleacă, pentru că avem nevoie de ei aici, să ne trateze pe noi, nu să trateze străinii! După bătaia de joc la adresa profesorilor, am mărit salariile și se vor mări an de an cu câte un sfert. În anul viitor, pensiile vor fi cel puțin duble. Începând cu 2021 vor fi și pensii mărite de trei ori. Și nu vorbesc de pensiile speciale”, le-a spus Liviu Dragnea sucevenilor.

„Am eliminat impozitul la pensiile sub 2.000 de lei, pensionarii nu mai plătesc contribuțiile la sănătate, la pensiile de peste 2.000 de lei impozitul este între 10-16%. Asta înseamnă că indiferent cât de mare sau mică a fost inflația, diferența este tot cu plus și puterea de cumpărare a pensionarilor a crescut cu 18%. E suficient? Nu e suficient. Dar este un proces început. A mai avut cineva curajul să îl înceapă? Nu!”, a adăugat Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri