Sari la conținut

Dragnea, la jumătate față de partid în sondaje. Reacția unui lider PSD

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, confirmă declarațiile fostului premier Victor Ponta privind cota de popularitate a lui Liviu Dragnea în sondaje, mult mai scăzută decât cea a PSD.

Răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor, Neacșu a spus: „Asta este o problemă care îl preocupă pe Liviu Dragnea. În campanie dl Dragnea era foarte aproape, dar partidul, fiind o masă mai mare, pierde mai greu decât o persoană”.

Eu simt că Liviu Dragnea e în continuare locomotiva. Mai are multe de demonstrat. Sunt sigur că va reveni și eu cred că acolo unde a reușit dl Dragnea să aducă partidul nu a mai reușit nimeni”, a adăugat el.

Citește și ”Cine asigură monopolul puterii în România”

Fostul premier social-democrat Victor Ponta spunea duminică seara că actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua probabil conducerea PSD.

Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. (...) Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD, Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Pe aceeași temă