Ecaterina Andronescu acuză că unii primari au plătit drumul protestatarilor spre București

Data actualizării: Data publicării:
kati andronescu mirata

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu spune că are informaţii care arată că unii primari din ţară ar fi plătit transportul protestatarilor care au venit sâmbătă să manifesteze la Bucureşti.

„Pot să vă transmit şi dumneavoastră ca să vedeţi mesajele care spun că unii primari - şi vă dau exemplu concret mesaj primit de la cineva din Roman - au plătit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au ieşit în stradă”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru Digi24.
„Dacă oamenii ies pentru că sunt nemulţumiţi este dreptul lor constituţional şi trebuie să-l respectăm. Dacă cineva vrea să arate că România este o ţară neguvernabilă, atunci atunci trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru acest lucru”, a adăugat vicepreședintele PSD.

Ecaterina Andronescu este de părere că protestele transmit ideea de instabilitate, ceea ce nu este în beneficiul țării. Liderul PSD apreciază că protestatarii cântă „Noi suntem români”, însă crede că „toți avem obligația să respectăm imaginea țării” și „să nu dăm senzația că suntem o țară neguvernabilă”.

„Dacă aceste demonstraţii acreditează ideea că în România este instabilitate, că România este o ţară neguvernabilă, toată lumea pierde. Nimeni nu are nimic de câştigat şi cred că niciun român - şi i-am auzit cântând frumos "Noi suntem români" - niciun român nu se poate bucura de o imagine nefericită care pleacă din ţară spre afară. Şi cred că toţi avem obligaţia să respectăm şi imaginea ţării şi să nu dăm senzaţia că suntem o ţară neguvernabilă.
În niciun caz nu este o imagine pozitivă la adresa României şi cred că de această imagine, dacă ea se transformă într-un mesaj de instabilitate, toată lumea are de pierdut”, a spus la Digi24 Ecaterina Andronescu.

Declarațiile integrale ale fostului ministru al educației le puteți citi aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri