Sari la conținut

Elena Udrea: Actualii politicieni și partidele lor s-au combinat fiecare cu fiecare pentru a ajunge la putere

Foto: Facebook

Toate opiniile și acțiunile publice de astăzi sunt de fapt justificate de partizanat politic ori interes personal. Ai noștri sunt mai buni decăt ai lor. Ce prostie!

Realitatea ne arată că, din perspectiva doctrinară ori a ipocriziei politice, toți sunt o apă și un pământ. Actualii politicieni si partidele lor s-au combinat fiecare cu fiecare pentru a ajunge la putere, fiind prin rotație parteneri sau adversari, de nu mai știi cine cu cine este aliat ori în opoziție. Și toți se scaldă în penibil acuzându-i pe ceilalți de concubinaj cu foștii lor parteneri de fapt.

Toate acestea sub marota interesului național. Iar cetățenii, este adevărat, din ce în ce mai puțini, intră în jocul politic punând patimă și fiind gata de susținere oarbă față de unii ori alții și, împotriva evidențelor.

Nu contest că se mai petrec și lucruri bune pentru țară, chiar din mariajele și adulterele acestea, din întâmplare sau pentru că se mai nimerește și câte un politician bun. Dar în felul acesta, cum au trecut 26 de ani de la Revoluție vor mai trece încă pe atât și România va rămâne tot la coada civilizației, prosperității și democrației europene.

Față de susținătorii dreptei politice românești, deși îmi vine să râd când mă gândesc că avem fandoseala să zicem că ar exista în mod real așa ceva, mi se pare potrivit un citat din Țuțea:

„Inteligența, oricât de mare, nu este suficientă pentru a te curăța de prejudecăți. Cu cât inteligența este mai mare, cu atât prejudecata este mai voinică, fiindcă ai aparat s-o justifici.”

P.S.: Pentru cei care vor fi sărit deja să mă critice zicând că și eu sunt tot de acolo, din clasa politică, le răspund franc: da, dar numai boul este consecvent în prostie”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Toate opiniile si actiunile publice de astazi sunt de fapt justificate de partizanat politic ori interes personal. Ai...

Posted by Elena Udrea on Friday, August 21, 2015