Elena Udrea: Candidatura mea este șansa unei Românii frumoase

Data publicării:
elena udrea candidatura

ELENA UDREA, care ieri a primit și semnătura de susținere din partea președintelui Traian Băsescu, a declarat că o Românie cu Victor Ponta președinte ar fi o Românie în care democrația moarte încet, o Românie a baronilor locali, o Românie a cultului personalității, dar și o Românie a sărăciei.

Traian Băsescu: Va fi vai de noi cu un președinte ca Ponta-Kim-Jong-un!

Sunt președintele potrivit pentru România de acum, pentru că la fiecare etapă istorică se cere un model de președinte. După 25 de ani după ce ne-am luptat cu trecutul comunist, astăzi, când sistemul comunist este îngenunchiat, România are șa nsa să meargă pe un drum al demnității, al dezvoltării, un drum pe care s-a așezat și care trebuie continuat. Alegerile din această toamnă sunt importante nu numai pentru că aduc un nou președinte. Vom ști dacă România va ști să meargă pe drumul succesului, care înseamnă o Românie frumoasă pentru toți cetățenii, sau va alege să se întoarcă în trecut urât al României postdecembriste, în etapa marcată de excesele lui Năstase sau de liniștea sub care a influența sistemul securisto-comunist al lui Iliescu, Româînia acelei vremi, care astăzi ar fi reprezentată de Ponta”, a spus Elena Udrea.

„Am văzut cum s-a manifestat sâmbătă la marele congres PSD. O România cu Ponta președinte înseamnă o Românie în care democrație moare încet, o Românie a baronilor locali, o Românie în care ne va fi greu să ne exprimăm, o Românie a sărăciei. Ponta a adus o guvernare dezastruoasă pentru România, lipsa perspectivei pentru tineri, venituri mai mici, fonduri europene risipite. Înseamnă legea călcată în picioare. Este o Românie pe care Ponta poate să o aducă din noiembrie”, a avertizat liderul PMP.

„Pe mine mă știți de zece ani, cu bune și cu rele, aproape că nu a fost nimic din viața mea care să nu fie cunoscut tuturor, nu am nimic de ascuns și România are șansa de a alege în sfârșit un președinte care nu are nicio legătură cu trecutul comunist și nu e ofițer acoperit.

Sunt un om care a făcut din proiectul pentru o Românie frumoasă crezul său în ultimii zece ani, toată viața am dedicat-o acestui proiect. Sunt un om care a luptat zece ani pentru convingerile lui. Nu am îngenuncheat nicio clipă, indiferent cât de puternici au fost adversarii!”, și-a continuat Elena Udrea pledoaria pro-domo.

În plus, ea și-a făcut un atu din statutul de femeie fără obligații familiale: „Pe  mine mă așteaptă acasă aceleași lucruri pe care le fac în timpul zilei, proiectul de țară, nu am de ce să mă grăbesc să ajung acasă, îmi dedic timpul meu acestei țări și promit că timp de zece ani voi fi în slujba țării”.

Elena Udrea este cel de-al cincilea candidat care se înscrie în cursa oficială oentru Cotroceni. Ea a precizat că a strâns peste 400.000 de semnături.

Înaintea ei, tot luni, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului, a fost al patrulea candidat înscris oficial în cursa pentru preşedinţia României. Ceilalți trei candidați înscriși sunt, în ordine, Victor Ponta, Klaus Iohannis și Monica Macovei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri