Video Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, s-a dus la discuții la PNL. Ce le-a spus reporterilor la ieșire

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - SEDIUL PNL - DAN SUCU - 11 MAR 2024
Principalul investitor al echipei FC Rapid București, Dan Șucu, părăsește sediul PNL. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Finanțatorul echipei de fotbal Rapid București, milionarul Dan Șucu, s-a la sediul PNL, unde, la ieșire de la discuții, a negat că ar fi discutat despre candidatura la Primăria Capitalei.

„Nu am primit nicio ofertă. Am venit să discutăm despre probleme economice”, a spus acesta reporterilor prezenți.

Elena Crâmgașu, jurnalist Digi24: Surse din PNL neagă că această întâlnire a fost pe altceva în afară de teme economice, dar este normal să ridicăm aceste semne de întrebare, întrucât s-a discutat în ultima perioadă despre candidatul la Primăria Capitalei, despre sondaje. Știm că se face comasarea, însă românii nu știu pe cine vor vota la PMB.

Astăzi, Coaliția așteaptă rezultatele unor sondaje pentru a vedea pe cine ar dori elctoratul să susțină și sunt foarte multe variante. Lucrurile sunt incerte. De exemplu, PNL ar susține-o pe Gabriela Firea, dar îi este cumva frică să o nominalizeze, să spună clar că este candidatul PSD.

În cazul PNL, Sebastian Burduja este cel care ar fi varianta liberalilor pentru Primăria Capitalei.

Pe de altă parte, aceste nume nu sunt susținute de ambele partide aflate la guvernare.

Numele omului de afaceri Dan Șucu a fost vehiculat de-a lungul timpului în contextul în care Coaliția se gândește la o variantă de compromis – un candidat independent, care ulterior să se înscrie eventual într-unul dintre partide.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri