Firea amenință că depune plângere împotriva lui Alexandru: A chemat funcționari ai PMB la sediul PNL să-i dezvăluie secrete de serviciu

Data publicării:
violeta alexandru, ministrul muncii
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, amenință că va depune plângere împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, pe care o acuză că a chemat funcționari din Primărie la sediul PNL, din Aleea Modrogan, pentru a-i spune ce probleme au la serviciu, „și secrete de serviciu”, potrivit Mediafax.

„Iată cu ce se ocupă ministrul Muncii, doamna Violeta Alexandru. Iată cu ce se ocupă președinta PNL București, ministrul Muncii. E clar că nu se ocupă de pensii și alocații. (...) Astăzi, toți directorii generali și executivi din Primăria Generală, funcționari publici, unii înalți funcționari publici, și directorii de la companiile municipale, directorii de la subordonatele Primăriei au fost sunați în numele ministrului Muncii de domnul Mihai Ionescu, consilier la Ministerul Agriculturii și în colaborare cu doamna ministru al Muncii, a sunat directorii, funcționari publici, care nu ai voie să facă politică, să fie invitați în Aleea Modrogan, la sediul PNL, la o discuție cu doamna Violeta Alexandru. Să le spună ce probleme au ei la serviciu. Adică i-a îndemnat să spună și secrete de serviciu”, a declarat, miercuri seara, Gabriela Firea. La RomâniaTV.

Aceasta a precizat că au fost chemați inclusiv arhitectul șef, directorul juridic și directorul economic, iar pentru ceea ce s-a întâmplat, primarul general amenință că va depune o plângere.

„În timpul serviciului, fiind plătită din banii statului, probabil pe telefonul primit de la stat, a sunat toți directorii din Primăria Capitalei. Noi vom depune o plângere. Funcționarii publici nu trebuie să fie invitați la partide. Vreau să o anunț pe doamna ministru că facem o plângere și-i spun că nu trebuie să îndemne funcționarii publici să încalce legea și să facă politică în timpul serviciului”, a mai spus Firea.

Acesta a avertizat că unii dintre directori au înregistrat apelul.

„Înțeleg că sunt foarte disperați cu propriul lor candidat și, dacă nu se poate să câștige democratic aceste alegeri, cu valoarea candidatului, trec la alte metode”, a mai spus Firea.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri