Florin Cîțu îi cere lui Vlad Voiculescu un raport cu acțiunile Ministerului Sănătății din ultimele luni

Data actualizării: Data publicării:
vlad voiculesc vorbeste la microfon
Premierul Florin Cîțu i-a cerut ministrului Sănătății să comunice săptămânal. Foto: Agerpres

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri că i-a cerut ministrului Sănătății să prezinte până săptămâna viitoare un raport privind măsurile luate de la începutul anului pentru pregătirea sistemului de sănătate pentru valul al treilea al pandemiei. De asemenea, Cîțu i-a cerut ministrului să comunice săptămânal.

„Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activității desfășurate începând cu luna decembrie în vederea pregătrii valului trei al pandemiei și planurile pentru perioada viitoare. Tot săptămâna viitoare am cerut și CNCAV să ne prezinte situația. Ministerul Sănătății ar fi important să aibă conferință de presă săptămânal și să fie prezentată evoluția planului prin care încercăm să oprim această pandemie. Sper ca de săptămâna viitoare să fie această conferință săptămânală”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și Vlad Voiculescu, pe contrasens cu Cîțu. Unde se contrazic premierul și ministrul Sănătății

De asemenea, premierul a anunțat că fiecare ministru va avea de completat fișe de activitate prin care să demonstreze că au implementat măsurile guvernamentale. Este vorba de un memorandum pe care urmează să îl adopte guvernul în baza căruia miniștrii vor fi evaluați.

„Fișele pentru fiecare minister cuprind doar obiectivele din programul de guvernare vreau ca aceste fișe să fie completate cu măsurile de reformă. În ședința de săptămâna viitoare aș vrea să fie prezentat acest memorandum”, a mai declarat premierul.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri