Florin Roman (PNL): „Doamna Dăncilă, pentru dumneavoastră Dumnezeu înseamnă Liviu Dragnea?”

Data actualizării: Data publicării:
florin-roman-motiune-cenzura-dancila-inquam-ganea (1)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Deputatul PNL Florin Roman a cerut, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, un moment de reculegere pentru victimele de la Timişoara. După, parlamentarul a lansat un val de acuzații dure la adresa premierului Viorica Dăncilă și a lui Liviu Dragnea, președinte PSD.

florin-roman-motiune-cenzura-dancila-inquam-ganea (1)
Deputatul Florin Roman ține în mână o fotografie cu tânăra de 20 de ani din Alba Iulia care a fost agresată de un deținut eliberat în baza recursului compensatoriu. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„În 1989 am scăpat de dracu şi am dat de ta-su, Liviu Dragnea. Doamna Dăncilă, uitaţi-vă în oglindă şi veţi vedea chipul lui Liviu Dragnea şi veţi vedea că sunteţi pătată cu sânge”, a declarat Florin Roman, potrivit News.ro.

„Torpilaţi justiţia şi vreţi să transformaţi instituţiile în bulan. Mă uit în ochii dumneavoastră doamna Dăncilă şi vă întreb: credeţi în Dumnezeu, puteţi dormi noaptea? Ne-aţi umplut străzile cu criminali, cu violatori, cu tâlhari”, a mai spus deputatul PNL.

„Doamna Dăncilă, chiar credeţi în Dumnezeu sau pentru dumneavoastră Dumnezeu înseamnă Liviu Dragnea?”, a afirmat Roman, după care Florin Iordache i-a tăiat microfonul, pentru că a depăşit timpul.

Citește și Fotografia la care se uita Liviu Dragnea în timpul moțiunii de cenzură

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri