Fost șef ANAF, după ce Dragnea a negat legăturile cu Tel Drum: „E cea mai mare minciună”

Data actualizării: Data publicării:
170714_dragnea_ZIUA_FRANTEI_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gelu Diaconu, fost șef al ANAF, a reacționat pe Facebook la scurt timp după ce Liviu Dragnea a negat, duminică seara, într-o emisiune la Antena 3, orice legătură cu Tel Drum.

dragnea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul PSD a susținut că avea deja bani atunci când a intrat în politică și a negat orice legătură cu firma Tel Drum, abonată la contracte cu statul.

Doar atât vă zic: e cea mai mare minciună declarată public de un om politic!”, a comentat Gelu Diaconu pe Facebook.

„Din 2004 se tot vorbește despre asta, articole, controale, anchete. Nu au găsit nicio legătură, pentru că nu au ce să găsească, cum e și cu hotelul pe care l-aș avea în Brazilia. Eu cu cei care conduc Tel Drum am vorbit cu mulți ani înainte, când eram la CJ. Făcea o lucrare și nu îmi plăcea”, a susținut Dragnea.

„Dacă eram acționar la Tel Drum, munceam acolo, nu aveam funcție politică. Eu am intrat în politică cu bani. În '90 am făcut prima asociație privată din România, în '97 aveam un complex hotelier, trei restaurante”, a adaugat Dragnea.

Potrivit infestigațiilor RISE Project, Dragnea a călătorit în Brazilia împreună cu unul dintre acționarii Tel Drum, Mugurel Gheorghiaș, între 2009 și 2015. Acesta i-a pus la dispoziție o vilă de lux pe malul Atlanticului. Gheorghiaș a dotat proprietatea din Cumbuco și cu teren de tenis pentru delectarea șefului PSD.

Potrivit RISE Project, primul milion de euro al lui Dragnea i-a fost dat de către Costel Comana, milionar brașovean care s-a sinucis în toaleta unui avion. Și Comana și-a făcut vacanțele cu Dragnea și Gheorghiaș în Brazilia.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri