Gabriel Oprea, UNPR: Vom participa la europarlamentare. Sperăm într-un rezultat bun

Data actualizării: Data publicării:
20180823141845_IMG_4020-01gabriel oprea inquam photos george calin
Foto: Inquam Photos/ George Călin

Uniunea Naţională pentru Progresul României va participa la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor, a anunţat sâmbătă preşedintele fondator al formaţiunii, Gabriel Oprea, citat de Agerpres.

20180823141845_IMG_4020-01gabriel oprea inquam photos george calin
Foto: Inquam Photos/ George Călin

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului, că „de principiu” UNPR va merge singur în alegeri, însă nu exclude nici posibilitatea unei alianţe.

Vom participa la europarlamentare. Sperăm într-un rezultat bun. Vom pune umărul la prezidenţiale pentru un preşedinte care este cel mai bun pentru România, iar la alegerile din 2020 să facem o figură bună la locale şi să intrăm din nou în Parlamentul României”, a spus Oprea.

El a subliniat necesitatea finalizării litigiului dintre UNPR şi Partidul Mişcarea Populară, dar şi demararea unor acţiuni pentru readucerea în partid a foştilor membri.

Trebuie să ne rezolvăm problema juridică cu PMP. Noi sperăm pe cale amiabilă. Dacă nu... legea şi o sentinţă ne va da dreptate, fiindcă chiar avem dreptate. (...) Este nevoie să ne aducem înapoi membrii de partid, am avut sute de mii de membri de partid, să îi convingem să revină înapoi la UNPR, să revină şi să vină la noi foarte mulţi patrioţi români, oameni de valoare, aşteptăm militarii în rezervă, poliţişti, jandarmi, pompieri pentru care ne-am bătut şi ne batem pentru drepturile lor, iar cei activi să ne urmărească proiectele şi să ne voteze”, a adăugat Oprea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri