Gabriela Firea redevine președinte al PSD București și vicepreședinte al partidului

Data actualizării: Data publicării:
foto 8 gabriela firea foto pmb
Gabriela Firea. Foto: Primăria Municipiului București

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost numită președinte interimar al PSD București. Ea redevine și vicepreședinte la nivel național al partidului.

Decizia a fost luată în ședința Comitetului Executiv al PSD.

Înainte de Cex, Firea spunea că se gândește dacă să revină sau nu asupra demisiilor din aceste funcții.

Mai mulți colegi mi-au spus că, dată fiind situația actuală, să analizez și să renunț la ceea ce anunțat la unul dintre CEx-urile de anul trecut, anume atunci când, ca un gest de onoare, mi-am dat demisia din funcția de președuinte interimar PSD București și din poziția de vicepreședinte la nivel național, funcția de la Ilfov, doar aceea fiindu-mi luată cu forța la propunerea președintelui din acel moment al partidului. Deocamdată, am spus că mă gândesc, analizez dacă revin asupra acelor decizii”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a anunţat în noiembrie 2018, înaintea unei şedinţe la care se discută retragerea sprijinului politic pentru ea, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar la Bucureşti și din funcţia de vicepreşedinte PSD, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea.

În ședința CEx s-a decis că nu vor fi făcute excluderi din partid în următoarea perioadă, dar că vor exista sancțiuni. Vizați ar fi Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu și Mircea Drăghici, potrivit surselor Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri