Gafele ministrului propus la Educație | Cum comentează Tăriceanu și Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
valentin popa

Liderii coaliției PSD-ALDE au fost întrebați, astăzi, cum comentează greșelile gramaticale făcute de Valentin Popa, propus pentru funcția de ministru al Educației în Guvernul Dăncilă.

Am impresia că nu e profesor de limba română. Cred că are niște lacune”, a spus președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Eu am văzut, tot în presă, o susținere din partea a 45 de rectori din 48. Pentru mine, asta este foarte important. Am văzut această declarație de susținere și chiar câteva intervenții ale unor oameni care lucrează la vârful educației românești și care au încredere în această propunere (Valentin Popa, n.r.). Și atunci, de ce să nu ținem cont și de părerea lor”, a declarat, la rândul său, președintele PSD, Liviu Dragnea.

O înregistrare video în care Valentin Popa face numeroase greşeli gramaticale a apărut în mediul online la câteva ore de la anunţul privind includerea sa în Guvernului Dăncilă.

Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vorbeşte despre „pamblică” şi face numeroase dezacorduri.

Valentin Popa s-a născut pe 12 iulie 1964 şi este profesor universitar doctor inginer. A absolvit Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor în 1989.

Este profesor universitar din 2005 şi predă Sisteme de intrare-ieşire, Sisteme de identificare, Dispozitive şi circuite electronice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri