George Simion, după ce a bruscat un cetățean care îl filma: „A încercat să mă provoace și m-am apropiat prietenește de el”

Data actualizării: Data publicării:
george simion festival mici
George Simion a bruscat un tânăr la un festival de mici. Captură gif: Twitter/aktual24.ro

George Simion a reacționat, luni, după ce pe rețelele sociale s-a viralizat o filmare cu el în care bruschează un tânăr care îl filma, la festivalul „Micul de Aur”. Liderul AUR spune că bărbatul a încercat de mai multe ori să îl provoace, întrebându-l „tot felul de prostii” și acuzându-l de „tot felul de bazaconii”. Simion se apără spunând că nu a fost deloc agresiv: „l-am atins pe mână a început să zbiere că îl agresez”.

Din imaginile viralizate duminică pe rețelele sociale se observă cum George Simion se enervează după ce persoana care-l filma a insistat cu întrebările despre relația lui Simion cu Rusia.

La un moment dat, Simion lovește telefonul celui care-l filma. „Vrei să mai pun o dată mâna pe tine?”, întreabă liderul AUR, după care înregistrarea se oprește.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri.

1. Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea. 

2. Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii. 

3. Legat de presupusa agresiune: m-am apropiat prietenește de el, sub nicio formă agresiv, iar în momentul în care l-am atins pe mână a început să zbiere că îl agresez! Sunt martori care pot confirma spusele mele.

În incheiere, mulțumesc tuturor românilor care au fost prezenți la Festivalul ”Micul de Aur” și mă bucur că am petrecut timpul împreună și v-am putut asculta nevoile și problemele”, a transmis George Simion, după incidentul de duminică.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri