Ionuț Moşteanu, despre o candidatură independentă a Elenei Lasconi: Totul este posibil în politică

Data publicării:
lasconi și moșteanu
Ionuţ Moşteanu a declarat că „USR o să meargă înainte oricum”, dar o va susține în continuare pe Elena Lasconi. Colaj foto / surse foto Inquam Photos / George Călin

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a comentat luni, într-o emisiune TV, renunțarea Elenei Lasconi la funcțiile de conducere din USR. Acesta a spus referitor la eventuala candidatură a acesteia din poziția de candidat independent că „totul este posibil în politică”, transmite News.ro.

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că Elena Lasconi şi-a dat demisia din Biroul Judeţean al USR Argeş.

„În Argeş nu mai are nicio funcţie”, a spus Moşteanu, precizând că „probabil aceasta doreşte să se concentreze pe proiectele de primar”.

„O să mă văd cu Elena la finalul săptămânii”, a precizat Moşteanu.

Întrebat dacă aceasta ar putea candida independent la alegerile locale din acest an, Moşteanu a răspuns: „Totul este posibil în politică”.

„Orice partid din care pleacă un om bun este afectat, nu mi-aş dori niciodată să plece Elena şi niciunul din colegii valoroşi care trag în partidul ăsta, dar realitatea este că o să se întâmple. Unii o să mai plece, unii o să mai vină, asta este dinamica în orice partid, nu suntem nici primul partid nici ultimul din care pleacă sau vin oameni. Mi-aş dor să rămână alături de noi, am construit frumos până acum şi cred că putem să o facem în continuare”, a menţionat el.

Ionuţ Moşteanu a mai afirmat că „USR o să meargă înainte oricum” şi a precizat că şi-ar dori ca Elena Lasconi să îşi continue proiectele din Câmpulung.

Întrebat dacă USR va veni cu propriul candidat în cazul în care Elena Lasconi ar pleca din partid şi ar candida independentă, Moşteanu a spus: „USR o va susţine”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri