Ionuț Stroe (PNL): Acum câțiva ani, cei de la AUR au încercat cu droguri, azi cu gloanțe. Ce va urma, o mitralieră?

Data actualizării: Data publicării:
ionut stroe
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe, despre incidentul AUR de la Parlament. FOTO Facebook Ionuț Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, spune că a avertizat de nenumărate ori că AUR este un partid periculos, extremist, a cărui agendă este să promoveze ură şi dezbinare. El arată că membrii AUR nu sunt la prima încercare de introducere a obiectelor interzise în Parlament și că, acum câţiva ani au încercat cu droguri, azi cu gloanţe. "Ce va urma, o mitralieră?", se întreabă Stroe.

"Am avertizat de nenumărate ori că AUR este un partid periculos, extremist, a cărui agendă este să promoveze ură şi dezbinare. Azi asistăm la violenţe la gardul Parlamentului, îmbrânceli cu jandarmii şi încercări de a forţa intrarea în Parlament. Nu sunt nici la prima încercare de introducere a obiectelor interzise în Parlament, acum câţiva ani au încercat cu droguri, azi cu gloanţe. Ce va urma, o mitralieră?", a scris purtătorul de cuvânt al PNL pe Facebook.

"Consider că nu trebuie repetate greşelile din trecut, când derapajele de acest gen au fost tratate foarte relaxat, până au generat victime. AUR este locul unde şi-au găsit refugiul politicieni violenţi, care înţeleg să-şi impună punctul de vedere în plenul Parlamentului prin îmbrânciri şi ameninţări şi pentru care violenţa domestică este la ordinea zilei. Preşedintele acestui partid are interdicţie de intrare în Republica Moldova, dar şi în Ucraina şi există suspiciuni clare că ar avea legături cu serviciile secrete ruse. Lucrurile sunt, cred eu, destul de clare", afirmă el.

Ionuţ Stroe precizează că asemenea comportamente nu îşi au locul în România pe care încercăm cu toţii să o construim şi este datoria noastră, a tuturor, să le taxăm.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacția lui vine după un membru AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe. Este vorba despre Ariadna Cîrligeanu, apropiată a lui George Simion și șefă a organizației de tineret  partidului.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri