Ionuț Stroe (PNL) îi ia apărarea lui Emil Boc, în conflictul cu USR: "USR a depășit orice limită a bunului simț"

Data actualizării: Data publicării:
Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, Ionuț Stroe, susține o conferință de presă la Palatul Parlamentului din București pe 6 decembrie 2021.
Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. Foto: Ilona Andrei/Inquam Photos

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, sare în apărarea lui Emil Boc, în conflictul cu USR. Deputatul susține că "USR a depășit orice limită a bunului simț" și că "încearcă blocarea proiectelor mari de infrastructură din Cluj".

Anularea licitației pentru Centura Metropolitană a Clujului a fost motiv de ceartă între reprezentanții USR și primarul Emil Boc. Consiliera USR Alexandra Oană i-a solicitat edilului să-și asume acest eșec, însă Boc a lansat o serie de atacuri împotriva celor de la USR, susținând că partidul a fost la guvernare și numai rău a făcut Clujului în materie de infrastructură. A urmat și replica lui Cătălin Drulă, președinte al USR, care a declarat că "Boc este foarte nervos, pentru că e complet incapabil să ducă mai departe cele două proiecte mari ale Clujului, metroul și Centura Metropolitană".

Miercuri seară, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a intervenit în conflictul dintre Emil Boc și USR, postând pe Facebook un mesaj de încurajare pentru edil și de critici împotriva USR.

Stroe a spus că de la Emil Boc "USR nu are decât de ascultat și de luat notițe", adăugând că primarul este "un om cumpătat și mereu constructiv" și care rareori folosește termeni critici în spațiul public.

"USR nu are decât de ascultat și de luat notițe. Bineînțeles, asta dacă își doresc vreodată să învețe să administreze performant orice în țara asta, fapt de care mă îndoiesc că va mai fi posibil cu scorul dânșilor sub 8% și cu dezastrele pe care puținii lor primarii lor le fac în alte orașe sau în București", a mai menționat purtătorul de cuvânt al PNL.

El l-a încurajat pe primarul Clujului să continue proiectele.

"Cum își poate permite să comenteze un partid care nu se poate lăuda cu niciun proiect dus la bun sfârșit? Acest partid imatur și zgomotos livrează doar scandal, nu am văzut vreodată realizări - o școală, un spital, un drum și, așa cum spune și domnul Boc, nu am văzut nici măcar un șurub. Aceasta este capacitatea USR, un partid de oameni conflictuali și incapabili să administreze măcar o scară de bloc. Domnule Boc, continuați-vă proiectele bune pentru Cluj, singura părere care contează este cea a oamenilor, care v-au reconfirmat de patru ori că faceți o treabă excelentă. Succesul și rezultatele dumneavoastră sunt cele mai bune răspunsuri pentru USR", a mai precizat el.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri