Sari la conținut

Klaus Iohannis, după prăbușirea elicopterului SMURD: „Sper că vom afla cât mai repede care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii”

Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprimă încrederea că se vor stabili cât mai rapid cauzele accidentului aviatic din județul Constanța.

„Îmi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri în județul Constanța și transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor. Vă chem din nou să le fim alături celor aflați în durere prin gândurile noastre de solidaritate și compasiune. Sper, totodată, că vom afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii”, a scris președintele ales pe pagina de Facebook.

De altfel, acesta este cel de-al doilea mesaj al președintelui ales, după prăbușirea elicopterului SMURD pe lacul Siutghiol. „Urmăresc cu îngrijorare, dar și cu speranță, eforturile scafandrilor militari în căutarea victimelor accidentului de elicopter întâmplat astăzi în județul Constanța. Vă chem să le fim alături prin rugăciunile și gândurile noastre!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook, chiar la câteva momente după prăbușire.  

Elicopter SMURD prăbușit în Lacul Siutghiol. Toate cele patru persoane aflate la bord au murit

Cauzele tragediei aviatice de pe lacul Siutghiol: Eroare umană sau defecțiune?