Klaus Iohannis: Sper că nu e o surpriză pentru nimeni faptul că mi-am anunțat candidatura la șefia partidului

Data publicării:
Klaus Iohannis-Mfax 1

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ce l-a determinat să ia decizia de a candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar al partidului, Iohannis a răspuns că "dorinţa de a face un lucru bun în fruntea PNL".

Sper că nu e o surpriză pentru nimeni faptul că mi-am anunţat candidatura. Am spus de la intrarea în PNL că atunci când poziţia de preşedinte va fi pusă în discuţie este aproape sigur că mă voi implica. Eu nu am avut niciun moment de gând să plec din PNL sau să nu mă mai implic. Plecând semnale multe din teritoriu, am considerat că este un lucru bun să mă implic”, a afirmat prim-vicepreşedintele demisionar al PNL.

Întrebat dacă a vorbit cu Crin Antonescu despre decizia sa de a candida la şefia partidului, Klaus Iohannis a spus că a vorbit de mai multe ori şi că pentru acesta nu a fost o surpriză.

Întrebat, de asemenea, dacă decizia de a candia la şefia PNL este primul pas spre candidatura sa la preşedinţie, Klaus Iohannis a răspuns: „Nu discutăm despre asta acum, mai ales că de ieri avem o situaţie total nouă pe scena politică”.

Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar şi că a cerut şi primit derogare de vechime pentru a putea candida.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri