Liberalii au pus șef interimar la PNL Buzău un fost deputat care a trecut, pe rând, pe la PSD, UNPR, PSD, PSRo, PMP, ALDE și PMP

Data publicării:
adrian mocanu la birou
Fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit de conducerea centrală a PNL preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PNL Buzău.

Fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit de conducerea centrală a PNL preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PNL Buzău. Parlamentarii Gabriel Avrămescu şi Vlad Pufu au anunţat că vor demisiona din filială. Deputatul PNL Gabriel Avrămescu a afirmat că nu poate colabora cu noul preşedinte al PNL întrucât nu există o compatibilitate „din punctul de vedere al educaţiei”. Senatorul Vlad Pufu a declarat că mandatul echipei sale s-a încheiat, astfel că era normal să demisioneze.

Decizia a venit, luni, iar la aflarea veştii parlamentarii buzoieni Gabriel Avramescu şi Vlad Pufu au anunţat că îşi vor înainta demisiile din organizaţia judeţeană a PNL Buzău chiar în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului desfăşurată.

Adrian Mocanu a mai încercat să preia conducerea PNL Buzău în primăvara anului 2016, atunci când numeroşi membri de partid s-au opus public venirii acestuia la cârma PNL Buzău, scrie News.ro.

De-a lungul carierei sale politice, Adrian Mocanu a trecut pe la majoritatea partidelor existente pe scena politică românească el fiind pe rând membru PSD-UNPR-PSD-PSRo-PMP-ALDE-PMP.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri