Liviu Dragnea îi atacă pe protestatarii anti-PSD de la Iași: „Derbedei care umblă pe lângă scenă”

Data publicării:
dragnea la iasi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat la mitingul PSD de la Iași noi acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis. Discursul său a fost perturbat de huiduielile protestatarilor anti-PSD, iar Dragnea i-a numit pe protestatari „oameni fără țară și fără Dumnezeu”.

România are astăzi nevoie mai mult ca oricând de ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu şi Iohannis. Are nevoie de patriotism şi de patrioţi. Avem cu toţii nevoie de o patrie, pentru că ţara noastră a uitat să mai fie o patrie. Băsescu şi apoi Iohannis au mânat acest popor spre ură şi dezbinare, i-au asmuţit pe oameni unii împotriva altora, i-au făcut pe români să creadă că sunt de două feluri şi că trebuie să se lupte între ei”, a spus Liviu Dragnea la mitingul electoral de la Iași.

Românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni şi alţii răi, aşa cum susţine Iohannis, şi nimeni nu are dreptul să-i împartă în tabere, nimeni nu are dreptul să-i învrăjbească”, a continuat el.

Ei nu înţeleg că românii sunt toţi români, românii sunt toţi egali, românii sunt lberi, sunt suverani. Avem aceleaşi aceleaşi drepturi, avem dreptul la un viitor comun. E prima lecţie de pariotism pe care vreu să i-o dăm lui Iohannis: patria înseamnă pace, nu război. Să-i spunem că poporul înseamnă unitate, nu dezbinare, să-i spunem că naţionea înseamnă solidaritate şi nu ură”, a mai spus Liviu Dragnea.

Mai mulți protestatari l-au huiduit pe Liviu Dragnea, în timp ce acesta își ținea discursul. Șeful PSD a spus despre aceștia că sunt „niște derbedei”.

Suntem cel mai mare partid din România și de aceea unii derbedei umblă pe aici pe lângă scenă. Sunt doar o mână de oameni, plătiți bine, e adevărat. Suntem azi la putere fiindcă așa au hotărât alegerile, românii apreciază mai mult ce facem noi, creștem economia, creștem pensiile, salariile, creștem veniturile medicilor, redăm demnitatatea dascălilor. Ați vrea să renunțăm la toate astea pentru doi-trei care țipă aici lângă noi? Sunt oameni fără țară și fără dumnezeu”, a mai spus Liviu Dragnea.

În timpul discursului liderului PSD, dintr-un bloc lateral pieței, s-au aruncat cu flyere anti-PSD. Tot acolo a fost afişat şi un banner pe care scria „PSD-ciuma roşie”, transmite Ziarul de Iași.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri