Sari la conținut
News Alert

Liviu Dragnea, la Digi24: DNA nu are acţiuni împotriva Guvernului

Liviu Dragnea spune însă că miniştrii simt o presiune mediatică nefirească.

„Elena Vijulie: Simţiţi, domnule ministru Dragnea, o anumită presiune asupra Guvernului şi, implicit, asupra partidului de guvernământ din zona DNA?

Liviu Dragnea: Nu, nu este o presiune din zona DNA, este o presiune mediatică, nu ştiu dacă neapărat firească. Orice guvern este sub o presiune mediatică, orice guvern din orice ţară. Există o oarecare ezitare din partea funcţionarilor atunci când trebuie să semneze nişte documente. Nu înseamnă neapărat că nu semnează, se uită mult mai atent pe ele şi de aici apare o oarecare întârziere. Documente care se semnau după o zi-două de analiză, acum se semnează după cinci-şase zile. Dar nu putem spune că simţim o presiune a DNA-ului pentru că DNA nu are acţiuni împotriva Guvernului. Sunt acţiuni pe care procurorii le desfăşoară pe baza unor probe, este job-ul lor”.

Mai multe despre reacţia funcţionarilor publici la anchetele DNA, dar şi despre amendamentul împotriva corupţilor din PSD puteţi afla în această seară, din emisiunea Kilometrul 0, realizată de Elena Vijulie.