Liviu Dragnea, nemulţumit de plecarea lui Petre Tobă din Guvern

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Preşedintele PSD sugerează că Petre Tobă ar fi fost presat să demisioneze tocmai ca să fie înlocuit cu un ministru apropiat politic de PNL. Liviu Dragnea spune că fostul ministru de Interne era un tehnocrat adevărat.

Petre Tobă poate fi numit un profesionist, un tehnocrat. Şi a trebuit ca el să plece din Guvern. Sigur că nu e în regulă”, a declarat liderul PSD într-o emisiune televizată.

Marţi, Liviu Dragnea afirmase că premierul Dacian Cioloş l-ar fi sunat înainte să anunţe public nominalizarea lui Dragoş Tudorache pentru protofoliul Internelor. Ocazie cu care preşedintele PSD i-ar fi spus şeful guvernului că există suspiciuni că noul ministru ar avea simpatii politice.

Eu i-am spus că există suspiciuni, nu neapărat din partea mea, dar vorbe în piaţă că este foarte apropiat de liberali. Dar am spus că cel mai important lucru este ca acel ministru să arate că este independent de politică, pentru căt toată lumea se gândeşte la MAI în această perioadă ca ministerul care împreună cu AEP organizează alegerile”, a declarat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri