Sari la conținut

Liviu Dragnea s-a supărat pe Daniel Constantin

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marți, că l-a supărat foarte tare declarația copreședintelui ALDE Daniel Constantin potrivit căreia în Guvern există o discuție pe tema introducerii unor impozite diferențiate pentru anumite tipuri de venituri, scrie Agerpres.

dragnea

„Poate spune aceste lucruri la ALDE, când au ședință de partid. În coaliție se respectă programul de guvernare pe care ni l-am asumat împreună. (...) Pe mine m-a supărat foarte tare acea declarație. Eu am sperat că toată lumea înțelege că acest program de guvernare, care e făcut la rigoare, să fie respectat, a spus Dragnea, la un post de televiziune.

Declarația la care se referă Liviu Dragnea a fost făcută de Daniel Constantin în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Liderul PSD a mai spus că vicepremierul Daniel Constantin nu a avut niciun fel de calitate să afirme acest lucru, adăugând că nu crede că a vorbit cu rea intenție.

Pe de altă parte, Dragnea a susținut că a aflat și el din presă despre vicepremierul Daniel Constantin că se află la schi în Austria, în timp ce în țară se acționează pentru limitarea efectelor ninsorilor și gerului.

Citiți și: 

Dragnea, supărat pe D. Constantin: Ar trebui să vorbească despre problemele de la Mediu. Asta e tema lui

Daniel Constantin: Există o discuţie privind impozitarea în funcţie de venituri

Pe aceeași temă