Liviu Dragnea: Vali Zgonea nu mi-a cerut demisia în ședință, ci pe Facebook

Data publicării:
dragnea psd

 

"Nu la acea întâlnire (n.r. demisia lui Dragnea), a cerut-o pe Facebook. (...) În discuția pe care am avut-o cu toții, Vali Zgonea a cerut la un moment dat să nu luăm o decizie atunci, să mai amânăm. Mă rog, a generat niște reacții împotriva lui destul de puternice, pentru că oamenii, mă rog, am înțeles nu știu dacă bine sau greșit, că are alte gânduri. Și, ceea e cel mai rău, din punctul meu de vedere, este că Vali Zgonea a început să fie perceput acum că are o agendă nu neapărat aceeași cu agenda partidului. Pentru că am citit ce a scris pe Facebook.

În primul rând eu niciodată nu am făcut asemenea gesturi - să am puncte de vedere despre un coleg pe care să le exprim public. Am avut discuții, am avut păreri, le-am exprimat în BPN(...) Eu am fost surprins sincer de poziția lui, dar, până la urmă, asta e viața", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Referindu-se la faptul că Valeriu Zgonea a vorbit pe Facebook despre principii, președintele PSD a subliniat că el nu a renunțat la niciunul dintre principiile pe care și le-a asumat și "pentru care militează partidul", între acestea fiind drepturile fundamentale ale omului, ale democrației, dreptul de a participa la vot, dreptul la apărare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri