Ludovic Orban, după ce Ben Oni Ardelean i-a jignit și amenințat pe jurnaliști: „A fost un accident. A doua oară nu voi mai accepta”

Data publicării:
ludovic orban fb
Foto: Facebook / Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat la Digi24 incidentul petrecut în această dimineață la Parlament, unde liberalul Ben Oni Ardelean i-a făcut „nesimțiți” și „tupeiști” pe jurnaliști și a amenințat chiar că le ridică acreditarea la Parlament.

Este un comportament în totală contradicție cu atitudinea noastră față de mass media. PNL întotodeauna a respectat activitatea jurnaliștilor. Îl cunosc pe Ben Oni Ardelean, a avut întotdeauna relații bune cu jurnaliștii, a fost un accident, cred că era supărat din alte motive”, a spus Ludovic Orban la „Jurnalul de seară”.

Orban a adăugat că l-a sunat pe Ardelean și i-a cerut să prezinte scuze jurnaliștilor față de care a avut această ieșire.

Și-a cerut imediat scuze de la toți jurnaliștii”, a spus el.

I-am atras atenția că e un comportament netipic, pentru noi, ca partid, noi întotdeauna am avut respect pentru mass media, am încercat să susținem mass media. E destul că îi tratează cu aroganță și superioritate alții, eu nu mă aștept din partea niciunui reprezentant al PNL la un asemenea comportament.  O dată accept așa ceva, a doua oară nu voi mai accepta așa ceva, vor urma sancțiuni”, a adăugat el.

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut, miercuri dimineață, „nesimțiți” si „tupeiști” pe jurnaliștii care au vrut să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă și chiar i-a amenințat ca le ridică acreditarea de la Parlament, pentru că au cerut să fie prezenți în comisie în momentul în care aleşii discutau despre declarația comună a Parlamentului privind situația din Republica Moldova.

În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire”, a spus Ardelean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri