Marcel Ciolacu l-a invitat pe Mugur Isărescu la Guvern. Cei doi discută despre inflație și situația economică

Data actualizării: Data publicării:
Premierul României Marcel Ciolacu participă la o ședință de guvern în iunie 2023.
Marcel Ciolacu, premierul României: Foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu l-a invitat luni dimineață, la Palatul Victoria, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru a discuta despre inflație și situația economică a României.

Guvernatorul BNR a fost întâmpinat de premier la intrarea în Guvern, scrie News.ro.

La întâlnire participă și președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu afirma săptămâna trecută, la preluarea mandatului, că noul Guvern are de livrat ţinte şi jaloane din PNRR iar ministerele vor intra într-un „regim de mobilizare generală”.

„Din acest moment, la Guvernul României şi la toate ministerele de linie am anunţat că intrăm într-un regim de mobilizare generală. Avem de livrat ţinte şi jaloane din PNRR şi nu putem rata nimic. Pensiile speciale, legea salarizării, managementul companiilor de stat. Mandatul acestui Guvern este despre reforme şi economie. Mai concret, despre cum facem ca economia să producă mai multă valoare şi locuri de muncă, iar rezultatele să se vadă concret în buzunarele oamenilor. De aceea, în fiecare şedinţă de Guvern, veţi vedea că avem pe agendă noi măsuri de stimulare economică”, a declarat Ciolacu în prima şedinţă de Guvern.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri