Marcel Ciolacu, la ședința Organizației de Femei a PSD: „Le apreciez pentru că sunt pline de empatie față de semenii lor”

Data publicării:
marcel ciolacu rade
Președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat sâmbătă convins că femeile din partid vor reprezenta una dintre marile mize în anul electoral 2024, fixând ca țintă a social-democraţilor să aibă cele mai multe femei alese în funcţii publice la alegerile de peste doi ani.

„Am fost, astăzi, alături de colegele mele din Organizația de Femei a PSD. Le apreciez pentru ce știu să facă, pentru că sunt foarte hotărâte când este nevoie, dar mai ales pline de empatie față de semenii lor. Iar în această perioadă, românii au nevoie atât de soluții pentru a le proteja nivelul de trai, cât și de o vorbă care să le aducă încredere și speranță. Am vorbit despre egalitatea de gen, locuri de muncă și modul în care putem sprijini familiile cu copii”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă într-un mesaj pe Facebook.

El a mai spus că vrea ca la alegerile din 2024 PSD să aibă cele mai multe femei alese în funcții publice și că s-a bucurat la ședința foto care a urmat ședinței cu femeile social-democrate.

„Sunt convins că femeile din PSD vor reprezenta una dintre marile mize în 2024. Iar dacă la ultimele alegeri locale, PSD a venit cu circa 3500 de candidați femei pe liste, cel mai mare număr din politica românească, ambiția noastră este ca peste doi ani să fim partidul cu cele mai multe femei alese în funcții publice!

De aceea, voi reveni la reuniunile OFSD – mai ales că sesiunea de poze de la final este, de fiecare dată, un moment cu totul aparte.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri