Marian Vanghelie: Sunt complicat. Îmi vin gânduri complicate pentru că aşa sunt construit

Data publicării:
9 2003vanghelie-53902

Primarul sectorului cinci le-a dat mai întâi sfaturi colegilor din PSD.

Sunt complicat şi vă rog să fiţi toţi complicaţi dar să fim eficienţi, că dacă suntem complicaţi şi nu suntem eficienţi, degeaba suntem complicaţi”, a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie le-a împărtăşit colegilor şi din propria experienţă.

Vreau să spun câteva gânduri de-ale mele care mă preocupă şi mă preocupă şi mă tot preocupă pentru că mă tot preocupă. Aaah... hm.. tot îmi vin gândurile mai complicate în cap... da, aşa este. Îmi vin gândurile mai complicate pentru că aşa sunt construit”, a aadăugat el.

Marian Vanghelie a trasat şi obiective pentru PSD: „Dacă nu există reguli nu ştii cine cumpără şi cine vinde, nu ştii cu ce preţ cumpără şi cu ce preţ vinde. Nu ştii nimic. Când ne întâlnim ne trezim ca la Spitalul 9, unii încarcă şi alţii descarcă în aceeaşi maşină”.

Şi a concluzionat cu înţelepciune: „Sunt un om care înţeleg foarte bine pentru că învăţăm de la viaţă încontinuu învăţăm şi până la urmă constatăm că tot proşti murim”.

Marian Vanghelie a dat asigurări că nu pleacă din partid.

Organizaţia PSD din Capitală îşi alege în această lună o nouă conducere, numele lui Marian Vanghelie fiind vehiculat ca unul din posibilii candidaţi pentru funcţia de preşedinte al filialei, în cursă cu Ecaterina Andronescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri