Membrii PSD, anunţaţi că şedinţa CEx pentru mandatul lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc miercuri

Data publicării:
dragnea speriat

Printr-un anunţ transmis marţi seara, membrii PSD au fost anunţaţi că ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) va avea loc la ora 16.30, astfel că şedinţa Comitetului Executiv nu mai poate începe la ora 16.00.

La această oră se ştie că şedinţa Comitetului Executiv nu va mai avea loc miercuri, ci va fi amânată”, au declarat surse din PSD citate de Mediafax.

Luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Liviu Dragnea şi-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar vicepreşedinţii PSD nu au acceptat retragerea din funcţie a acestuia. Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că pentru miercuri, ora 16.00, a fost programată o şedinţă a Comitetului Executiv, la care participă mai mulţi membri PSD, în care să fie luată o decizie.

Atât Victor Ponta, cât şi alţi lideri PSD au arătat însă că rezoluţia conform căreia persoanele cu probleme în justiţie trebuie să îşi piardă funcţia politică nu ar trebui să i se aplice lui Liviu Dragnea, deoarece vizează doar cazuri de corupţie, iar în cazul acestuia nu ar fi fost comisă o astfel de faptă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri