Mihai Tudose: CEx-ul de astăzi al PSD este o butaforie. Numirile au fost aranjate de o săptămână. Voi face dovada

Data publicării:
mihai tudose inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Mihai Tudose a declarat marţi, la TVR1, că şedinţa de marţi seară a Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care Daniel Suciu a fost propus pentru Ministerul Dezvoltării iar Răzvan Cuc pentru Ministerul Transporturilor, este o „butaforie”, deoarece numirile sunt „aranjate” de o săptămână.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Vă voi face dovada pe un telefon care nu este acum la mine că cele două numiri de astăzi, cea a domnului Cuc şi cea a domnului Suciu, sunt aranjate de o săptămână (...) de domnul Dragnea. CEx-ul de astăzi al PSD este o butaforie, ca toate celelalte. La ultimul CEx la care am participat eu, când a fost numit domnul Petrescu la Comunicaţii, chestia asta era aranjată cu două săptămâni înainte. (...) Pot demonstra cum se fac cărţile cu două-trei săptămâni înainte”, a declarat Tudose.

Întrebat dacă se făceau astfel de „aranjamente” şi pe vremea când era prim-ministru, Mihai Tudose a răspuns: „Da, de asta am plecat, că nu am mai suportat”.

„PSD are oameni buni şi o capacitate extraordinară de a face lucruri. (...) Din păcate, PSD este o victimă, care tinde să se ducă spre cele veşnice. La europarlamentare, dacă prezenţa este mare, scorul PSD ar putea să înceapă cu 2, într-o variantă optimistă”, a completat Tudose.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, care va îndeplini şi funcţia de vicepremier, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri