Ministrul Mediului: Familia mea este din fericire în siguranță la Bruxelles

Data publicării:
pasca 1

 

FOTO: www.mmediu.ro

„Sunt foarte tristă astăzi de ce s-a întâmplat și, mai mult decât atât, sunt îngrijorată pentru foștii mei colegi, prieteni. Familia mea este, din fericire, în regulă, am luat legătura cu ei, însă este un act care te lasă fără cuvinte. Sper din tot sufletul și mă rog ca cei dragi, cei pe care îi cunosc, familiile lor să nu fi fost afectați, dar încă nu știm toate datele”, a declarat ministrul Mediului la un eveniment organizat la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că deocamdată a luat legătura cu membrii familiei. „Nu am reușit să iau legătura decât cu familia mea care, din fericire, este în siguranță”, a menționat Cristiana Pașca.

Aceasta a precizat că a locuit 6 ani la Bruxelles, oraș pe care l-a caracterizat ca fiind foarte divers, unde există o mare armonie.

„Bruxelles-ul este un oraș foarte divers. (..) Numai Uniunea Europeană are 28 de state membre, apoi sunt foarte mulți belgieni de origine africană și în general a existat foarte multă armonie. Nu am avut niciodată nicio problemă, nu m-am simțit niciodată în nesiguranță. Cea mai mare provocare este de a rămâne uniți cu toții, raționali”, a mai spus ministrul Mediului, adăugând că va participa săptămâna viitoare la un eveniment la Bruxelles, participare pe care nu o va anula.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri