Nicoleta Pauliuc şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale

Data actualizării: Data publicării:
pauliuc zambeste
Nicoleta Pauliuc şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale

Nicoleta Pauliuc, senator PNL, a anunţat, marţi, că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale, iar programul cu care candidează se numeşte „Pentru România, cu suflet”.

Nicoleta Pauliuc: Mi-am depus astăzi candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale. Programul cu care candidez se numeşte „Pentru România, cu suflet”. Candidez pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale cu sufletul deschis şi cu optimism. Aşa cum am făcut pe întreaga perioadă a carierei mele politice, vreau să fiu parte a soluţiei, vreau să construiesc, vreau să-mi folosesc priceperea şi energia pentru a urni lucrurile în direcţia bună.

Sunt convinsă că Organizaţia Femeilor Liberale poate să fie unul dintre motoarele principale ale partidului într-un moment crucial atât pentru viitorul ţării noastre, cât şi pentru liberalismul românesc. Femeile liberale au cunoştinţele, determinarea şi disponibilitatea de a lupta pentru România şi pentru PNL, cu suflet, în prima linie a viitoarelor bătălii electorale.

Partidul Naţional Liberal are marea şansă de a fi iniţiatorul a două legi cruciale din perspectiva promovării egalităţii de şanse: există propunerea legislativă care stabileşte o cotă de gen de 1/3 din candidaţii de pe locurile eligibile la alegerile parlamentare şi o alta care prevede 30% pentru locale; există, de asemenea, şi propuneri de modificări la Legea finanţării partidelor în funcţie de numărul de femei şi tineri pe listele electorale. Aceste legi trebuie adoptate şi, din postura de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, voi face din acest lucru un obiectiv principal al activităţii mele. Le încurajez pe femeile din PNL să facă performanţă în politică şi le asigur de tot sprijinul meu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri