Nicușor Dan este, oficial, candidatul USR București la Primăria Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele interimar al USR București, Dumitru Dobrev, a declarat că deputatul independent Nicușor Dan a fost validat, sâmbătă, pentru a candida din partea filialei la Primăria Capitalei, informează Mediafax.

Potrivit liderului USR, Nicușor Dan a obținut 57 de voturi, Mihnea Bărbulescu 20 de voturi și Dragoș Dragoteanu a obținut doar două voturi.

Dumitru Dobrev a precizat că, în perioada următoare, vor exista negocieri cu PLUS și cu PNL în vederea susținerii unui candidat comun al partidelor de dreapta pentru Primăria Capitalei.

În luna august, PLUS şi-a anunţat candidatul pentru Primăria Capitalei, în persoana fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost desemnat în urma votului intern din partidul lui Dacian Cioloş.

Recent, surse politice au declarat, pentru Digi24.ro, că liderii USR și PLUS vor avea zilele următoare o ședință în care să fie stabilită componența unei conduceri comune a alianței, dar și procedurile pentru desemnarea candidaților care să reprezinte alianța la alegerile locale din 2020.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri