Nicuşor Dan anunță că troleibuzele Solaris vor intra în circulație din februarie în București

Data publicării:
nicusor dan soleris
Capacitatea de transport a unui troleibuz va fi de 90 de pasageri, dintre care 27 pe scaune. Foto: Captură video Facebook/Nicușor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat marți, într-o postare pe Facebook,  că troleibuzele Solaris au ieşit astăzi în probe, iar din februarie vor intra în circulaţie. Acestea fac parte dintr-un lot de 100 de astfel de vehicule cumpărate de Primăria Municipiului Bucureşti, prin fonduri nerambursabile, a adăugat edilul general.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Troleibuzele Solaris au ieşit astăzi în probe, iar din februarie vor intra în circulaţie”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

El a mai spus că noile troleibuze fac parte dintr-un lot de 100 de astfel de vehicule cumpărate de Primăria Municipiului Bucureşti prin fonduri nerambursabile de la Administraţia Fondului pentru Mediu.

Capacitatea de transport a unui troleibuz va fi de 90 de pasageri, dintre care 27 pe scaune. 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri