Noul prefect al Capitalei, cu două zile înainte de mitingul anti-PSD: Aveţi în faţă un om care ştie să îşi asume deciziile

Data actualizării: Data publicării:
marius ghincea prefect bucuresti Inquam Photos - George Calin 3
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Noul prefect al Capitalei și-a preluat funcția în urmă cu puțin timp, cu două zile înaintea unui miting anti-PSD organizat de românii din diaspora, la care organizatorii așteaptă peste 200.000 de oameni la București.

Prefectul care era în funcție anul trecut la mitingul anti-PSD de pe 10 august a fost schimbat din funcție după ce a fost acuzată că cerut jandarmilor să împrăștie brutal manifestanții. Cel de acum promite că va respecta legea.

Marius Ghincea a fost învestit, joi, în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
„Aveţi în faţă un om care ştie să îşi asume deciziile legale, considerându-mă un profesionist şi aceasta chiar dacă în ultima perioadă s-a instalat în rândul funcţionarilor publici frica de a-şi asuma responsabilităţi. (...) Nu sunt atins de această temă. Faptul că am avut curajul de a acţiona o spune şi cariera mea de până acum. Sunt adeptul ideii că faptele vorbesc de la sine şi acest lucru se va observa pe parcursul activităţii pe care o voi desfăşura în cadrul instituţiei prefectului municipiului Bucureşti”, a spus Marius Ghincea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri