Sari la conținut

Olguţa Vasilescu îi răspunde lui Ponta: Care flagrant? Era o provocare

Ministrul Muncii a comentat, duminică, pe Facebook, declaraţiile lui Victor Ponta potrivit cărora liderului PSD, Liviu Dragnea, i se pregătea un flagrant în perioada în care era vicepremier. Olguţa Vasilescu spune că „era o provocare” şi că un lucru asemănător au încercat procurorii şi în dosarul său.

Ştia, am înţeles! Dar care “flagrant”? De fapt era o provocare! Unui secretar de stat i se dau nişte documente care, chipurile, ar fi interesante pentru Dragnea şi secretarul de stat dă fuga să le ducă, să-şi facă şi el o relaţie mai buna cu şefii... O asemenea provocare au încercat procurorii şi în dosarul meu. Eliminată, scurt, de instanţa! Aşa cum ar trebui eliminată orice probă fabricată”, a scris ministrul Muncii, pe Facebook

Fostul premier Victor Ponta a spus că în perioada în care Liviu Dragnea era vicepremier şi ministru al Dezvoltării i se pregătea un flagrant de către procurorii din DNA, pentru dosarul Tel Drum.

Noi ştiam faptul că Liviu Dragnea avea nişte oameni în DNA. Liviu Dragnea avea o legătură cu Papici, procurorul de caz în Dosarul Referendumul. Dar înţelegerile lui Dragnea nu au contat, pentru că procurorii au vrut să-i organizeze flagrant în Ministerul Dezvoltării. În locul lui Dragnea au picat Vali Preda şi un om din DNA”, a spus Victor Ponta, vineri, într-un interviu pentru stiripesurse.ro, potrivit News.ro.