Piedone anunță că ia „o pauză” și nu mai vine la televiziuni: „Vreau să anunț că e ultima intervenție”

Data publicării:
cristian popescu piedone
Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Primarul sectorului 5 al Capitalei și candidat la Primăria Generală, Cristian Popescu Piedone, spune că nu va mai participa la dezbateri în platouri de televiziune și că va lua „o pauză” în perioada următoare. Piedone a făcut declarația într-o intervenție în direct la Jurnalul de Seară de la Digi24. În schimb, edilul și-a chemat contracandidații la dezbateri în București pe mai multe date înainte de alegerile locale.

Cristian Popescu Piedone: Vreau să anunț că e ultima intervenție într-un studio de televiziune. Voi lua o pauză, voi lăsa să-și prezinte contracandidații, iar în perioada campaniei legale de cele 30 de zile... Eu nu mai apar în platouri de televiziune plătite cu bani de la partide sau în decursul anilor sau știm ce se înâmplă fiecare cu simpatia televiziunii respective sau așa mai departe.

Cosmin Prelipceanu: Înseamnă că vă retrageți?

Cristian Popescu Piedone: Nu, nu, nu. Unde să mă retrag? Mă retrag acolo de unde provin, între oameni.

Cosmin Prelipceanu: Vă retrageți din viața publică?

Cristian Popescu Piedone: Nu mă retrag din nicio viață publică, mă găsiți unde vreți dumneavoastră, între oameni pe stradă, la muncă. Dar nu vin într-un studio, într-o combatere sterilă sau cu întrebări regizate. Îi aștept pe domniile lor, în data de 16 mai, contracandidații mei în Piața Obor, pe 26 mai în târgul Vitan Bârzești. Pe 30 mai în Parcul Herăstrău. Pe 6 iunie în Piața Unirii, în fața magazinului Unirea.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri