Piedone: Sunt lupul singuratic. Neoamenii m-au trimis nevinovat la zoo, oamenii m-au judecat și m-au eliberat în haita mea divină

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PMB - PROTEST - PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL - 5 NOI 2023
Cristian Popescu Piedone. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a publicat marți pe Facebook un mesaj bizar cu tentă electorală, în care se autointitulează „lupul singuratic” care atunci „când neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună, oamenii m-au judecat, m-au absolvit de orice vină și m-au eliberat în haita mea divină”. El își încheie mesajul semnându-se „lupul iubit de oameni”.

„Când te naști lup, rămâi lup! indiferent de numărul vânătorilor care te hăituiesc și te țintesc să te doboare!

Sunt lupul atipic: blând cu oamenii, fiară cu… neoamenii!

Sunt lupul singuratic! Nu mușc veterinarul și nici pădurarul, dar… nici nu leg prietenii strâmbe cu drujbarii prin adâncul pădurii!

Sunt lupul bunic, biologic dator să-mi apăr haita și specia de toți inamicii pădurii!

Atenție!

Când neoamenii m-au închis și m-au trimis nevinovat la zoo vreme de un an și-o lună, oamenii m-au judecat, m-au absolvit de orice vină și m-au eliberat în haita mea divină!

Cum aș putea mușca vreodată omul?

Piedone,

Lupul iubit de oameni”, arată mesajul primarului Sectorului 5.

Mesajul este însoțit de un desen în care Piedone apare pe locul I al unui podium, cu mesajul „...vă aștept să vă ocupați...locurile”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Piedone spune că este hotărât să candideze la Primăria Capitalei și nu are de gând să se retragă. El a adăugat la Digi24 că Gabriela Firea nu are șanse la un nou mandat, deoarece „bucureștenii nu cred în învinși”.

Actualul primar al Sectorului 5 ar câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, conform datelor unui sondaj de opinie comandat și publicat luni de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Edilul Bucureștiului a spus, luni seara, la Digi24, că lupta la alegerile locale se va da între el și candidatul PSD, respectiv între candidatul dreptei și cel al social-democraților. Actualul primar general este de părere că Piedone se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri