Protest mut în faţa sediului PSD Timiş

Data actualizării: Data publicării:
mut

Un protest mut, fără lozinci, doar cu pancarte, a avut loc, joi, în faţa sediului PSD Timiş. Au fost prezenţi zeci de oameni care de obicei se adună la protestele #rezist din Timişoara, transmite News.ro

„Pentru că PSD+ALDE votează pe bandă subordonarea Justiţiei haideţi să le arătăm că îi vedem şi suntem conştienţi de ce fac. La 13:00, în faţa sediului PSD Timiş pentru 15 minute ne vom încolona şi vom sta să-i privim cum distrug viitorul acestei ţări”, au transmis organizatorii pe Facebook, citaţi de News.ro.

Protestatarii s-au aşezat în line pe trotuarul de pe malul Begăi şi au privit în linişte sediul social-democratilor din Timiş.

„Fără scandări, fără fluierături: doar linişte! Una apăsătoare pentru ei! Nu avem speakeri: s-au spus destule, cunvintele nu mai au valoare acum. La 13:15 ne putem împrăştia; cine vrea să rămână este binevenit. Puteţi afişa pancarte, steaguri”, au mai transmis organizatorii.

În jurul orei 13.30, oamenii manifestanţii au plecat din faţa PSD Timiş.

Protestatarii încearcă, prin aceste acţiuni, să îi convingă pe reprezentanţii PSD să nu adopte modificările la Legile Justiţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri