PSD, deranjat de lipsa dialogului în USL

Data publicării:
USL Anotnescu Ponta constantin -Mediafax Foto-Razvan Chirita

Social-democraţii au reclamat de mai multe ori lipsa de comunicare din cadrul Uniunii. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost deranjat că liberalii nu îşi spun punctul de vedere cu privire la modificarea legii privind dezvoltarea regională.

În schimb, au depus în Parlament, fără consultare, un proiect de modificare a legii alegerilor locale.

Cel mai rău lucru e când nu primeşti niciun punct de vedere şi te trezeşti cu acte normative care vin în Parlament. Nu e corect”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a dat şi un ultimatum şi a subliniat că USL nu poate continua aşa.

Suntem în stare să mergem mai departe cu acest usl şi să urmărim obiectivele stabilite politic bine, nu putem trebuie să hotărâm să nu mai păcălim populaţia. Eu sunt convins că, săptămâna viitoare cel mai târziu, avem o întâlnire în care să lămurim aceste lucruri”, spunea Liviu Dragnea.

Şedinţa la care spera preşedintele executiv al PSD nu a avut loc. Nici divergenţele nu au fost lămurite. Mai mult, au apărut altele şi mai mari, legate de schimbarea procurorilor DNA. Iar social-democraţii au continuat să atragă atenţia că în USL este o lipsă de comunicare periculoasă.

,,Dacă suntem bărbaţi şi oameni politici responsabili, trebuie s-o recunoaştem, că ea (lipsa de comunicare din USL-n.r.) se vede. Trebuie s-o corectăm. Lăsând lucrurile să treneze, să degenereze, nici unul dintre noi nu va câştiga nimic, toţi vom pierde”, a declarat Liviu Dragnea, liderul senatorilor PSD.

Întrebat de ce, în ciuda tensiunilor, liderii USL nu reuşesc să se aşeze la aceeaşi masă pentru a tranşa problemele, preşedintele PNL a părut vizibil deranjat.

Nu dumneavoastră o să ne faceţi agenda, spunându-ne când, cum şi de câte ori să ne întâlnim”, a declarat Crin Antonescu.

Ultima întâlnire oficială a liderilor USL a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, pe întâi septembrie.

De atunci, conducerea Uniunii Social-Liberale s-a mai întâlnit o singură dată, dar nu a fost vorba de o şedinţă oficială, ci una de urgenţă, pe tema Roşia Montană.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri