Exclusiv Radu Mihaiu: „Voi candida din nou la Primăria Sectorului 2. Pentru București Nicușor Dan e clar cea mai bună variantă”

Data actualizării: Data publicării:
radu mihaiu la pasajul doamna ghica
Radu Mihaiu spune că Nicușor Dan este cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat miercuri seară, la Jurnalul de Seară, de la Digi24, că va candida din nou la Primăria Sectorului 2 la viitoarele alegeri. În ceea ce privește Primăria Capitalei, el a explicat că „în acest moment varianta cea mai bună este clar Nicușor Dan”, pentru că „nu a văzut un alt candidat care să fie mai bun decât actualul primar general”.

„Sigur că voi candida din nou, tot pentru Sectorul 2, din partea USR și din partea Alianței Dreapta Unită. Va exista un formalism, dar în acest moment sunt cel mai bine poziționat să candidez din partea Alianței Dreapta Unită”, a explicat Mihaiu.

Primarul Sectorului 2 a mai explicat că „sondajele arată bine, dar suntem totuși destul de departe de alegeri”.

Radu Mihaiu spune că Nicușor Dan este cea mai bună variantă pentru Primăria Capitalei

„Nu aș vrea să ne bazăm exclusiv pe sondaje. Mai este muncă de făcut, cu siguranță, dar sunt foarte încrezător, la cum am văzut eu evoluția acestor sondaje și în acest moment arată că suntem foarte bine”, a mai spus el.

Întrebat dacă este o variantă bună ca Nicușor Dan să fie în continuare primarul general al Capitalei, Radu Mihaiu a răspuns că nu a văzut un alt candidat care să fie mai bun.

„În acest moment varianta cea mai bună este clar Nicușor Dan. Din punctul meu de vedere, nu am văzut un alt candidat care să fie mai bun decât actualul primar general. Este un primar care se străduiește să facă lucrurile care contează mai degrabă decât lucruri de fațadă. Am văzut mai mulți primari care fac lucruri de fațadă și nu fac munca de jos, care contează, care face orașul să crească”, a conchis Radu Mihaiu, la Digi24.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri